Nieuws

Aankaarten NIX18 in familiemaand december

Als ouder wil je liever niet dat je kind rookt of drinkt. Zeker niet voor het achttiende levensjaar. Gelukkig bestaat er zoiets als de afspraak van NIX. Alleen kunnen sommige ouders wel een steuntje in de rug gebruiken voor het maken van de afspraak. Daarom hebben wij samen met Roorda Reclamebureau de Aankaarten de wereld in geholpen.

De Aankaarten zijn een uitbreidingsetje op 5 populaire bordspellen. Kolonisten van Catan, Party en CO, Pim Pam Pet, 30 Seconds en Weerwolven. Maar het zijn natuurlijk geen normale kaarten. Elke kaart bevat een hint, opdracht of vraag die gaat over NIX. Dat geeft ouders de perfecte gelegenheid om tijdens een spelletjesavond over de afspraak te beginnen. De ouders moeten de kaarten alleen wel even ongezien tussen de anders spelkaarten verstoppen. Het leuke van dit idee is dat het perfect aansluit op het campagne idee; Hoe je ‘m ook maakt NIX is de afspraak.

Zie o.a. http://www.nu.nl/gezondheid/4170056/campagne-helpt-ouders-roken-en-drinken-bij-jongeren-voorkomen.html en RTL Nieuws en en onbezoldigd aangekaart via o.a.  social media van Ronald en Frank de Boer, Charly Luske, Wilfred Genee en een goocheltruc van Nix van hans Kazan.